duminică, 2 decembrie 2012

o data la 2.737 de ani...

"Luni 3 decembrie 2012 are loc un fenomen care se repeta o data la 2.737 de ani. Planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia cu varfurile celor 3 piramide de la Giza.
Piramidele din Giza sunt printre cele mai cunoscute piramide din antichitate, ele fiind considerate una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Piramidele sunt situate la vest de Valea Nilului si la 8 km de orasul Giza si 18 km de Cairo. Marea Piramida din Giza a fost timp de 43 de secole cea mai inalta constructie din lume. Turnul Eiffel a fost prima contructie care a intrecut-o, in 1889. Piramida a fost construita in jurul anului 2560 inaintea erei noastre de catre faraonul Khufu. Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi aceasta piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatra de peste 2 tone fiecare. Aici apare si primul mare semn de intrebare. Cei care au construit piramida au fixat cate un bloc de piatra la fiecare doua minute si jumatate.
Cu tehnologia pe care omenirea o are astazi ar fi imposibil.
Un alt amanunt spectaculos a uimit intreaga lume in 1929. Un general de brigada pe nume Groves a descoperit intr-o fotografie ca Marea Piramida nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de impartire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat aceasta descoperire dupa foarte multi ani."

sursa: sport.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si totusi cea mai mare minune a lumii nu este nici una din cele 7 minuni ale lumii si nici una din alte celelalte 7 minuni. Ci cea mai mare minune a lumii este schimbarea inimii rele a unui om pacatos, de la o viata traita fara Dumnezeu la o viata traita cu si pentru Dumnezeu. O inima noua urmarind sfintirea, care inainte de aceasta era a unui suflet stricat, plina de pofte si faradelegi, plina de rautate si mandrie, plina de tot felul de patimi si necuratii, cum am zice noi o fiinta ratata din punct de vedere etic, social, un om depravat fara sanse de recuperare fie chiar unul din cei mai feroce oameni..si deodata acest suflet face o intorsatura in viata lui la 180` grade si merge in sensul opus al vietii sale de pana atunci. Exact isi schimba viata asa cum nu a fost niciodata, asa incat toata lumea ramane uimita de aceasta schimbare in bine. Aceasta inseamna cea mai mare minune a lumii! Nu un edificiu sau stiu eu ce alta lucrare mareata ar fi!Nu! Ci cea mai mare minune a lumii este o viata pacatoasa schimbata intr-o viata sfanta, exact asa cum a fost viata Domnului Isus Hristos. Nu este aceasta cea mai mare minune a lumii?