marți, 11 decembrie 2012

vocea cui ?!?!?

Vocea Romaniei ???
Pai cum sa fie vreodata un caraghios care castiga la Pro-tv o suma de bani si care e ales de cineva fara voce sau fara ureche muzicala ca sa-si dea seama ca nu are voce, vocea Romaniei? Pai hai sa vedem cine face parte din juriu:
Moga - micul Mozart al muzicii romanesti. Mare compozitor roman... Cu compozitori ca el o sa ajungem sa cantam o melodie intreaga formata dintr-o singura vocala! Sa vedem si ce trupe a lansat: 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Bălan, Blondy, Corina, Cream, Hi-Q, Simplu... muzica de calculator cu voci falsificate, fara pic de talent nativ.
Loredana - copia Madonei in muzica romaneasca... Amandoua la fel de dispuse si usuratice... amandoua la fel de talentate in ale cantatului... Anul trecut Loredana si-a facut de ras concurentul in finala prin propria incompetenta pentru ca nu a putut sa cante melodia aleasa de ea. Pur si simplu nu a putut ridica tonul la nivelul melodiei.
Brenciu - era prezentator la Robingo. A trecut la cantat pentru ca se obtin bani frumosi din asta, dar daca esti mai volubil si esti plin de energie nu inseamna ca poti sa si canti...
Smiley (Andrei Tiberiu Maria) - cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu - ce om urias si plin de calitati ?!?! are niste melodii puerile, e simplu... nu necesita o voce iesita din comun ca sa vorbesti pe molodie. Poate e interesant ca prezentator, dar nu are nici o vocatie spre cantat. Nu are ureche muzicala. Si-a batut joc de proprii concurenti punand fete care au voci puternice sa cante rap, gen care nu necesita nici un talent neobisnuit ci e de ajuns sa vorbesti repede pe melodie. Daca nu are ureche muzicala cum sa aprecieze o voce puternica. E ca si cum ai pune un analfabet sa citeasca fluent.

P.S.: Atunci cand se voteaza prin telefon e clar ca e aranjat totul. Nu dati sms-uri niciodata la Pro-tv. Au spus ei in vreo emisiune cate telefoane au primit sau cate sms-uri? Cati au votat pentru unul sau altul? E o facatura!

Niciun comentariu: