miercuri, 12 decembrie 2012

printre medicamente si vaccinuri

Industria farmaceutica e un castig pentru cei care vor sa scoata bani din suferinta altora. Nu e nici prima, nici ultima data cand cineva profita de necazul altuia. Sunt destule medicamente vechi foarte bune care isi schimba numele doar pentru a deveni mai scumpe. Mai rau e cand se intervine in compozitia medicamentului si e transformat intr-unul mai slab pentru a fi necesara o cantitate superioara si astfel insemnand mai multi bani cheltuiti si o afectare mai mare a ficatului prin care trec aceste medicamente.
Nu sunt de acord cu cei care spun ca nu e bine sa te vaccinezi, mai ales cand esti copil. Cei care afirma asa ceva nu au tangenta cu domeniul medical. Nu trebuie sa fim habotnici. Credinta adevarata nu se refera la faptul ca trebuie sa mori ca prostul dintr-o boala banala care poate fi evitata cu o simpla injectie in copilarie. Faceti-va vaccinurile copilariei! Dumnezeu a zis: "Nu va puneti semnul fiarei." Dumnezeu nu va lasa pe nimeni sa va puna vreun cip printr-o pacaleala. Oamenii vor sti ce fac atunci cand vor alege cipul sau sufletul. Fiecare va decide singur pentru el daca vrea sa fie sfant sau drac.

Sa luam ce e bun din secolul in care suntem si sa evitam ce e rau. Nu trebuie sa ne intoarcem in secolele trecute pentru ca si atunci destui au pierit nevinovati in numele religiei, sacrificati chiar de unii care se laudau a fi crestini. Nu exista crima in numele credintei asa cum nu exista ura in numele dragostei.

Niciun comentariu: