vineri, 28 decembrie 2012

dragoste de ”mamă”

„În urmă cu… (indesccifrabil) mama mea, Munteanu Carmen, s-a certat cu tatăl meu vitreg Munteanu Adrian și m-a luat pe mine și pe sora mea mai mică Munteanu Iasmina și am plecat toate trei la bunica mea, mama mamei mele, care locuiește în Reșița, pe strada Semenicului. După circa o săptămână, mama mea s-a împăcat cu tatăl meu vitreg și a hotărât să se întoarcă la acesta, dar numai cu sora mea mai mică, spunându-mi că eu voi rămâne să locuiesc la bunica.
Începând cu luna august, mama mea mi-a spus că nu mai am voie să locuiesc acolo și să mă mut împreună cu ea și cu tatăl meu vitreg, lucru pe care l-am făcut, mutându-mă cu ei pe str. Trandafirilor din Reșița. La această adresă locuiam împreună cu mama mea, Munteanu Carmen, tatăl meu vitreg, Munteanu Adrian, și sora mea, Muntean Iasmina, în vârstă de 7 ani, precum și mama tatălui meu vitreg, Crișan Niculița.
La scurt timp după ce mama m-a chemat să locuiesc cu ei, în luna septembrie sau octombrie 2011, nu mai rețin exact data, am plecat împreună cu mama și tatăl meu vitreg la o garsonieră situată pe Aleea Albăstrelelor din Reșița. Acolo mama mi-a promis un telefon mobil cu senzori și dulciuri, dacă sunt de accord să întrețin un raport sexual cu tatăl meu vitreg, Munteanu Adrian Costel, lucru pe care l-am refuzat, întorcându-ne acasă la domiciliu.
În următoarele zile, mama mea, Munteanu Carmen, a adus în repetate rânduri în discuție acest dialog, propunându-mi acel telefon cu senzori pe care mi-l doresc foarte mult. În cele din urmă, am acceptat propunerea, mama mea comunicându-i lui Munteanu Adrian acest lucru. Acesta mi-a spus că nu e bine să întreținem raporturi sexuale la adresa la care locuiam în fapt, deoarece poate intra peste noi sora mea mai mică, în vârsă de 7 ani, care ar putea să-i povestească bunicii mele, Crișan Nicolița, mama lui Munteanu Adrian.
Atunci, mama mea și tatăl meu vitreg au hotărât să mergem toți la garsoniera de pe Aleea Albăstrelelor. Când am ajuns acolo, mama mea a intrat cu mine în baie și mi-a spus să fac un duș, după care mi-a ras părul pubian cu o lamă.
Apoi mama mea a făcut sex cu tatăl meu vitreg în prezența mea, dorind să-mi arate astfel cum se face sex. După câteva minute, tatăl meu a întreținut și cu mine un raport sexual, fără să folosească forța, dar m-a atenționat că, dacă află cineva, eu voi ajunge la casa de copii, iar el la pușcărie. Menționez că a fost primul raport sexual din viața mea.
Pot afirma că am fost forțată să accept aceste lucruri, deoarece în perioada când o refuzasem, mama mea și tatăl meu vitreg au început să mă trateze foarte rău, nu mai vorbeau cu mine și erau mereu supărați. Inițial nici nu mi-am imaginat ce înseamnă să întrețin raporturi sexuale iar după ce am fost pusă în fața faptului împlinit am realizat că este mult mai mult decât ceea ce îmi spusese mama mea pentru a mă convinge.
Până la începutul anului școlar 2011–2012, am mai fost de 4-5 ori împreună cu mama mea, Munteanu Carmen, și tatăl meu vitreg, Munteanu Adrian, la garsoniera de pe Aleea Albăstrelelor, unde întreținea relații sexuale care erau filmate de părinții mei cu un aparat foto digital aparținând acestora, de culoare vișinie. Mai arăt faptul că și părinții mei întrețineau raporturi sexuale în prezența mea și mama mea mă punea pe mine să-i filmez cu aparatul sus-menționat.
Nu-mi plăcea deloc situația în care mă aflam, cu atât mai mult cu cât nu întreținusem relații sexuale până atunci și nici măcar nu mai privisem vreodată un film porno. După ce aveam raporturile sexuale, mă gândeam de multe ori noaptea cum a putut mama mea să mă oblige să fac așa ceva și îmi făceam planuri pentru a scăpa din asta, singură, întrucât îmi era rușine să povestesc rudelor. Mă gândeam mereu că dacă voi avea vreodată o fată, nu-i voi face un asemenea rău. Nici la școală nu-mi puteam scoate din minte ce mi se întâmpla, tot ce-mi doream fiind să scap din asta.
În luna octombrie 2011, mama mea a plecat în Austria la muncă, venind în luna decembrie 2011 acasă.
Începând cu luna octombrie și până aproape de Crăciun, aproape săptămânal plecam de acasă împreună cu tatăl meu vitreg, Munteanu Adrian, la garsoniera sus-menționată unde întrețineam cu acesta raporturi sexuale. Menționez că nu eram constrânsă în nici un fel, dar acționam conform înțelegerii avute anterior cu mama mea.
Arăt că, atunci când mama mea era plecată în Austria, în prezența mea, tatăl meu vitreg a descărcat pozele și filmulețele cu raporturile sexuale avute cu mine și cu mama mea într-un calculator ce se află instalat în dormitorul lor de pe Aleea Trandafirilor. Câteva dintre acestea le-a trimis în Austria mamei mele pe internet, în timp ce comunicau în prezența mea pe messenger. Chiar am văzut când efectua aceste transferuri de date și o întreba pe mama dacă îi place ce vede. Nu știu ce făcea mama cu acele filmări, însă laptopul pe care îl deținea la acel moment cred că îl mai are și în prezent deoarece îl avea permanent asupra ei.
În data de 31 decembrie 2011... (indescifrabil), întrucât nu mai suportam ce mi se întâmpla, m-am hotărât să fug de acasă (indescifrabil) m-am dus direct la domiciliul meu de pe strada Semenicului, unde am povestit bunicii și mătușii mele, Cristina, tot ce mi s-a întâmplat.
Mai arăt că, din câte îmi amintesc, atunci când am întreținut prima dată raporturi sexuale cu tatăl meu vitreg, avea un tricou negru... (indescifrabil).
De asemenea, mă recunosc într-o fotografie în care (indescifrabil) persoana care mă ținea în poziții lascive astfel încât (indescifrabil) este chiar mama mea, fotografiile fiind făcute de tatăl meu vitreg. De asemenea, au fost efectuate și unele filmări în care tatăl meu vitreg mă supunea la perversiuni sexuale, de față fiind și mama mea.
Mai arăt faptul că nu aș mai putea locui cu cei doi, îmi doresc doar să stau la bunica (indescifrabil) nici măcar dacă ar ajunge la pușcărie pentru ceea ce au făcut.”
Mărturia fetei de 13 ani.

sursa: EVZ.ro

Niciun comentariu: