duminică, 11 aprilie 2010

un simplu raspuns

Un prieten spunea: „De abia astept sa vina 2012 ca sa vezi ca nu vine sfarsitul lumii...”

Eu nu am spus niciodata ca sfarsitul lumii va veni in 2012. Eu am spus doar ca semnele pe care le face omul cu mana lui sunt clare ca lumina zilei. Omul otraveste singur prin nelegiuirile lui pamantul si strica totul cu rautate si cu buna stiinta. Sunt mai degraba tentat sa spun ca s-ar putea folosi de alinierea planetelor, diavolul si sa trimita pe Antihrist in perioada aceea. Pentru ca atunci cand va veni antihristul va avea semne ceresti drept prevestire asa cum Iisus Hristos a avut Luceafarul de la Dumnezeu. Dar asta e doar o banuiala personala, de care chiar nu sunt sigur. Ceea ce e sigur este ca sfarsitul lumii va veni atunci cand evreii vor ridica Templul de la Ierusalim, numai atunci cand ii va lasa Dumnezeu Tatal, pentru ca numai El stie cand va veni sfarsitul. Evreii au mai avut incercari de reconstruire, dar Dumnezeu i-a ars si pe muncitori si pietrele de constructie. Deci nimic nu se va intampla pana cand evreii nu vor reconstrui Templul pentru ca acolo va domni cu mana de fier antihristul.
Sa dea Dumnezeu sa nu se intample asta in timpul vietii nici-unuia dintre noi(nici a noastra, nici a copiilor nostri, nici a copiilor copiilor nostri).

Mi-a mai spus acel prieten, in naivitatea lui, ca poti refuza cipul. Oare poti trai fara buletin? Pentru ca asta va fi de fapt acel lucru micut si neinsemnat: un mod de identificare, un buletin, un pasaport, un permis auto, un cont bancar, toate adunate impreuna pentru a „usura viata”, dar si pentru a o conduce...
Asta inseamna comunism? Nu, inseamna ceva mult mai rau. Pe vremea aceea (a comunismului) faceai ce ti se cerea de teama. Acum nici nu vei mai realiza ca ai anumite impulsuri, sau ca ai un comportament necontrolat de tine insuti.
Dar totul se va face in numele democratiei, in numele sigurantei omului, in numele usurarii vietii omului.
Poate pe undeva deja suntem morti din cauza televizorului, a calculatorului si a muncii exasperante - pentru ce? pentru o casa, pentru un televizor, pentru o masa? si unde e fericirea de a trai? Unde e natura? Unde e dragostea? Unde e visul? ...

Jerusalem Temple 3D Model

Niciun comentariu: