luni, 5 aprilie 2010

îngerul digital

Îngerul digital - vrăjmaşul Botezului si al îngerului păzitor. Acest microcip funcţionează pe baza diferenţelor de temperatură ale corpului. S-a cheltuit mult şi s-au descoperit numai doua locuri in corp in care se face cel mai des schimbarea de temperatură:
- în regiunea frunţii (prima pozitie) imediat dupa linia părului,
- pe spatele mâinii (pozitia alternativa).
S-a observat ca frecventa CIP-ului poate sa aiba o mare înrâurire asupra comportamentului, asa ca s-au cercetat si perfectionat posibilitatile aplicarii CIP-ului in scopul modificarii comportamentului uman.
Se realizeaza controlul nasterilor astfel incat persoana purtatoare de CIP sa ajunga la menopauza, adica sa i se determine diminuarea sau chiar completa incetare a secretarii estrogenilor.
Microcip-ul poate fi folosit si pentru provocarea migrenelor, stimularea sau intreruperea impulsului sexual.
Cum sa fie controlati oamenii daca intai nu sunt identificati?
Unii oameni, cum sunt membrii CIA, s-au dus la intalniri unde s-a dezbatut tema: Cum sa determinam oamenii sa creada in indispensabilitatea CIP-urilor? S-au gandit la tot felul de strategii si răspunsul a venit: Să îi convingem să înţeleagă că pot să-şi piardă copiii daca nu acceptă CIP-urile.

„... Şi face pe toti, pe cei mici si pe cei mari , si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa le dea lor semn peste mana lor cea dreapta, sau peste fruntile lor. Si ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numarul numelui ei. Aici este intelepciunea. Cel ce are minte socoteasca numarul fiarei, ca numar de om este, si numarul ei, şase sute şasezeci si şase.” Apocalipsa Sfantului Ioan cap 13, 16-18.

„Oricine se inchina fiarei si chipului ei, si ia semnul ei pe fruntea sa sau pe mana sa, Si acesta va bea din vinul maniei lui Dumnezeu, cel dres neamestecat in paharul maniei lui... Si fumul chinului lor in vecii vecilor se suie, si nu au odihna ziua si noaptea, cei ce se inchina fiarei si chipului ei, si cel ce ia semnul numelui ei.)” Apocalipsa Sfantului Ioan cap 14, 9-11.

Dupa cum se stie, dupa regula satanista, totul se scrie si se citeste invers:
cip - pic (caderea in infern a fiecarui om care Îl primeste in el)
card - drac (cum se zice: banul e ochiul diavolului)

Niciun comentariu: