joi, 18 martie 2010

teoria conspiratiei traita (Live) in zilele noastre

In jurul anului 1996 am vazut la Pro-Tv un reportaj cu niste preziceri ale lui Nostradamus. Mi-a ramas in minte ca urma sa se intample ceva in New York, un eveniment care va soca intreaga lume si ca asta va fi primul pas spre sfarsitul istoriei. Am banuit ca e vorba despre o bomba nucleara... Mult mai apoi am inteles ca nu la asta se referea Nostradamus. Prabusirea gemenilor World Trade Center a fost stirea care a facut inconjurul lumii.

George W. Bush a stiut de atentate de la Mossad si de la agentiile de securitate europene mult inainte ca acestea sa se petreaca, dar nu a facut nimic ca sa le impiedice. De ce? Pentru ca avea nevoie de ele.

La inceput am crezut ca scopul lui W.Bush era sa poata invada Irakul si sa puna mana pe proprietatile de petrol sub pretextul inlaturarii lui Saddam Hussein, dar adevarul era partial si mai ascuns: Bush trebuia sa urmeze telul Organizatiei Craniu si Oase (Skull and Bones) si anume introducerea cipului 666 in corpul uman, binenteles intr-un scop nobil si anume pentru securitatea Americii si a intregii lumi.
Bin Laden nu e decat o unealta pentru acest scop si din acest motiv nu este prins pentru ca nu se doreste asta. Dusmanul trebuie sa fie cunoscut de multime... daca ar fi prins cu cine s-ar mai lupta America? (America, tara de vis, care il aprovizioneaza cu atata grija pe Bin Laden cu armament pt ca se stie ca e mult mai ieftin sa cumperi armele din tara decat sa le transporti inapoi. Si unde credeti ca ajung ele cand se termina vreo misiune prin Irak si Afganistan?)
In plus daca exista conflict: exista buget colosal pentru armata, exista buget pentru cercetarea unor noi si noi arme si exista o zona reala de razboi pentru probarea lor - a celor mai noi arme in domeniu militar...
De asemenea se obtine mai usor extinderea Nato si UE...
Telul Organizatiei Craniu si Oase este Dominatia pe plan Mondial.
Nu este o surpriza nici macar faptul ca americanii nu au avut nici o sansa de a alege intre bine si rau, contracandidatul la presedintie al lui Bush era John K. de asemenea membru al aceleiasi organizatii Craniu si Oase...

Câţiva dintre membrii importanţi ai confreriei:

Prescott Bush – tatăl, respectiv bunicul preşedinţilor cu acelaşi nume
George H.W. Bush – preşedinte SUA
George W. Bush – preşedinte SUA
John Kerry – senator şi candidat la preşedinţia SUA
E. Roland Harriman – important om de afaceri şi filantrop
H.S. Fenimore Cooper – nepotul lui James Fenimoore Cooper
John Hubbard Chafee – senator
Donald Etra – avocat celebru
Taft William Howard – preşedinte SUA (sec. XIX)



Se banuieste ca Obama e mason, dar... face parte din organizatia Craniu si Oase?

Niciun comentariu: