joi, 21 mai 2009

papa bun


Oana gateste foarte bine. Sarmalutze(in foi de vitza si in foi de varza, sincer nu am mai mancat pana acum in aceeasi oala aceste doua sortimente, dar marturisesc ca asa cum le face Oana sunt foarte bune) Ciorba de vacutza, supa de pui, ciorba de peste(fara oase, din file), salata beuf, clatite cu pui si ciuperci, chiftele, chiftele cu sos, snitzele de pui, snitzele de peste(fara oase, din file), prajituri: torturi (cu banana, cirese din compot, ananas si creme de frisca si creme de ciocolata - daca nu ajunge crema de ciocolata punem si fineti), crema de zahar ars, clatite cu fineti...

Dar si Foinica ajuta la spalat vase si de asemenea face: frigarui delicioase, fripturi la gratar bunicele si salata de rosii cu ceapa.
Oana a mostenit talentul de bucatar si retzetele de mancare de la mama ei, cat despre prajituri, o are pe matusa ei la indemana oricand pentru noi sortimente.
Se spune ca dragostea trece prin stomac... Nu stiu despre altzii, dar eu personal pot sa certific ca dragostea mea pentru Oana renaste cu fiecare mancare pregatita cu atata suflet.

Niciun comentariu: