duminică, 27 mai 2012

Lucian Bute - Campion Mondial

Daca as fi in locul lui Bute, as renunta sa mai continui sa boxez... Probabil ca multi vor crede ca spun asta pentru ca azi dimineata a fost batut si a pierdut centura, dar nu e deloc asa. E un fost Campion Mondial si asta nu i-o poate lua nimeni. Bani are destui si nu mai are de ce sa alerge dupa asta. Daca ar fi sa numeri cate un pumn pe care l-a incasat de la fiecare boxeur cu care a luptat, chiar si de la cei pe care i-a facut knockout ai realiza ca e foarte mult, dar nu a incasat numai un pumn de la fiecare... Capul nu e un sac de box si probabil ca si Cassius Marcellus Clay (Muhammad Ali) nu degeaba are parkinson! Fiecare pumn conteaza si isi lasa amprenta asupra unei persoane, iar spre sfarsitul vietii unui boxeur se vede cel mai bine acest lucru.

3 comentarii:

Anonim spunea...

crezi ca se gandeste cineva la sanatate? cand i se umplu buzunarele de bani si cand toata lumea il aclameaza ?
trebuie sa fii inteligent ca sa intelegi ca viata este mai mult decat o alergare dupa bani si faima .

silentzios spunea...

Fara sanatate degeaba alergi dupa bani si faima. Fara bani ca sa intretii viata se alege praful si de sanatate. Faima in ziua de azi este optionala... Poti sa nu ai nici o calitate si sa fii totusi mare vedeta in mass-media... Inteligenta cred ca ar trebui sa se transforme in viclenie uneori petru a putea supravietui...

Anonim spunea...

Din pacate, putini oameni stiu sa se opreasca la timp. Omul, in general, este lacom. Stiti ce se spune: "O necesitate satisfacuta, naste alta necesitate!" Ca sa poti sa te opresti, trebuie sa fii foarte intelept sau, sa ai un intelept pe langa tine, pe care sa-l asculti in tot ceea ce te sfatuieste. Una peste alta, eu cred in destin, care este deasupra tuturor lucrurilor(a se intelege, voia lui Dumnezeu). Daca Dumnezeu va hotara, ca trebuie sa continuie, va continua, pentru a-si urma destinul implacabil. In legatura cu destinul, am auzit o istorioara foarte inteleapta. Cica unul a aflat, de la o clarvazatoare, ca va muri la poarta casei sale, intr-o anumita zi. Inainte cu ceva timp de ziua respectiva, el pleca de-acasa, pentru a pacali destinul. Numai ca acolo unde s-a dus, cu cateva zile inainte de ziua fatidica, a inceput sa acuze niste dureri groaznice, in tot corpul. Simtea ca i-a venit sfarsitul. Atunci, a facut in asa fel incat, sa ajunga acasa, sa moara in patul lui, cum se spune. A ajuns acasa, exact in ziua pe care i-a prezis-o clarvazatoarea si, exact cand a ajuns la poarta casei lui, au incetat brusc durerile fizice si a cazut c-a secerat, dandu-si sfarsitul, exact cum i s-a prezis.