luni, 22 februarie 2010

semnificatia simbolului 666

"După părinţii Cleopa Ilie şi Arsenie Papacioc numărul 666 simbolizează trei defecte morale şi păcate capitale care vor bântui lumea:

- Pofta fără de minte, adică desfrâu şi beţie cum n-a mai fost niciodată pe pământ;
- Mânie fără judecată,
adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă şi tulburare între creştini, între părinţi şi copii, aşa cum scrie la Sfânta Evanghelie;
- Închipuire pripită sau imaginaţie pripită,
care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufleteşti, vrăjitorie, deznădejde şi sinucidere;

Unii creştini merg mai departe şi susţin că aceste trei mari plăgi sunt produsul activităţii a celor trei antichrişti care prin activitatea şi scrierile lor au influenţat cel mai puternic istoria ultimelor două secole şi evoluţia culturii şi civilizaţiei umane de după ei. Toţi trei aveau rădăcini evreieşti. Toţi trei au fost atei. Aceştia sunt:
1. Sigmund Freud
2. Karl Marx
3. Charles Darwin
1. Sigismund Shlomo Freud 1856-1939, medicul evreu austriac, fondatorul psihanalizei. Încercarea lui Freud de a explica creştinismul, religiile şi arta în termenii sexualităţii infantile sublimate este considerată complet nesatisfăcătoare de către psihologia modernă. Totuşi prin faptul că a încercat să definească în permanenţă dezvoltarea socială exclusiv în termeni ai dezvoltării sexualităţii, el a avut o puternică influenţă asupra filosofiei secolului XX şi XXI. La începutul secolului al XX-lea, cînd au fost formulate principalele teorii ale lui Freud despre psihic, ideile lui Darwin privitoare la evoluţie şi la originea omului fuseseră de curînd acceptate. Demonstrînd că omul nu este o creaţie deosebită, ci pur şi simplu cel mai evoluat dintre maimuţe, Darwin a deschis calea unei psihologii care nu se baza nici pe filozofia spiritului, nici pe percepţie sau pe calităţile spirituale ale omului, ci îşi avea rădăcinile în înrudirea sa cu animalele. Aşadar, Freud a derivat din sexualitate pînă şi curiozitatea şi dorinţa omului de cunoaştere. Ideile acestui doctor alimentează primul 6 din lista părintelui Cleopa: "Pofta fără de minte, adică desfrâu şi beţie cum n-a mai fost niciodată pe pământ".
2. Moses Mordehai Marx Levi 1818-1883 părintele utopiei comuniste şi idolul statelor socialiste. Este autorul lucrării "Manifestul Partidului Comunist". Activitatea acestuia corespunde celui de-al doilea 6. După cum spune Cleopa : "mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă şi tulburare între creştini, între părinţi şi copii, aşa cum scrie la Sfânta Evanghelie". Ideiile lui Marx au început să exercite o influenţă majoră asupra mişcării muncitoreşti la scurt timp după moartea sa şi au cunoscut o sinistră dezvoltare odată cu victoria Revoluţiei din Octombrie din Rusia (1917) de unde au fost transmise în toate ţările cu dictatură comunistă: Europa de Est, China, Vietnam, America de Sud etc provocând sute de milioane de victime.
3. Charles Darwin 1809-1892, biolog englez, francmason, părintele teoriei evoluţioniste referitoare la dezvoltarea speciilor de plante şi animale. Darwin ajunsese chiar la concluzia că vorbirea, ca formă distinctă de interacţiune socială specifică omului, îşi avea originea în ţipetele expresive emise în timpul împerecherii, care au evoluat treptat pînă la cuvintele capabile să exprime emoţii din ce în ce mai complexe. Activitatea lui Darvin corespunde celui de-al treilea 6 adică : "închipuire pripită sau imaginaţie pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufleteşti, vrăjitorie, deznădejde şi sinucidere".

666 este un numar care pentru evrei are o insemnatate deosebita. Lor le aminteste de cei 666 talanti de aur pe care fiecare popor subjugat il platea tribut evreilor pe vremea lui Solomon. Semnifica nazuinta lor de a conduce lumea. Din fericire pentru ei si din pacate pentru noi, acest lucru se cam intampla. Parintele Cleopa a prezentat ,,indulcit" aceasta realitate, probabil ca sa nu-si puna in cap autoritatile.

Astazi 666 insemna obiective clare ale celor care conduc lumea pe plan politic, economic si social. Avertismentul biblic de a nu ne insemna cu 666 se refera la aspectul social, adica la cel care depinde de noi, acela care ne poate pune in pericol mantuirea. Controlul total al populatiei este visul stapanitorilor din cele mai vechi timpuri(Napoleon Bonaparte, Hitler si urmeaza un al treilea imparat care va reusi ce au incercat ceilalti doi predecesori). Iar control total insemna si viata religioasa, adica ceea ce n-a reusit nici o alta dictatura. Asta poate insemna ca, daca ar veni la conducere niste satanisti, cu ajutorul acestor microcipuri, pot sa ne controleze si sa ne ,,reeduce'' ca sa ne inchinam lui antihrist.

Singurul scop al vieţii e mântuirea sufletului, pregătirea lui pentru a intra în Rai (sf. Calinic)"

Niciun comentariu: