joi, 25 februarie 2010

666 (cod de bare -> pasaportul biometric -> buletin -> cip sub piele la mana sau la frunte)

"Incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, s-a implementat si la noi, pasaportul biometric, si care va deschide cale spre implementarea cipului 666. In Biblie, se arata faptul ca acela care nu va purta semnul fiarei- denumit 666, nu va supravietui in timpurile Apocalipsei. Dar, de fapt ce presupune pasaportul biometric? Acesta contine un cip care contine o gramada de informatii despre persoana respectiva precum: fizionomia, amprentele sau chiar scanari de retina. Reprezentantii Bisericii Ortodoxe s-au aratat contrariati de implementarea acestui sistem, care foloseste semnul fiarei si care este prezent si in codurile de bare. Dezbaterea pe acest subiect va starni vii controverse, insa asa cum s-a implementat si codul de bare, pana la urma vor urma buletinul 666 si cel mai probabil si cipurile 666. Interesant este faptul ca aceste elemente sunt scrise in Biblie, care este o carte de mii de ani. Am gasit si un citat din Biblie care descrie acest aspect:
Apocalipsa 14:9-12
“Apoi a urmat un alt inger, al treilea si a zis cu glas tare: „Daca se închina cineva fiarei si icoanei ei, si primeste semnul ei pe frunte sau pe mana,
10 va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in paharul mâniei Lui; si va fi chinuit în foc si în pucioasa, inaintea sfintilor îngeri si înaintea Mielului.
11 Si fumul chinului lor se suie în sus in vecii vecilor. Si nici ziua, nici noaptea n-au odihna cei ce se închina fiarei şi icoanei ei, si oricine primeşte semnul numelui ei!
12 Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.”"

NOILE PERMISE DE CONDUCERE 666 in ROMANIA

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum poti evita 666?