sâmbătă, 10 martie 2007

un cuvant mai putin


Urasc cuvantul "Fa"!!! Imi zgaraie creierul! Mi se pare cea mai mare jignire adusa unei femei! Femeia inseamna frumusete, finete, puritate... In momentul in care pronunti acel cuvant tot ce este distins si dulce la ea ti se pare putred si rancezit... Acel cuvant il auzi la fete de 12- 13 ani care nici nu stiu pe ce lume traiesc si din pacate l-am auzit si la doua astfel de pustoaice de romi. Iertat sa-mi fie, dar ce discutie am auzit atunci mi-a intors stomacul si m-a scarbit cumplit si ma gandeam ce efect o fi avut acea discutie asupra batranilor care mai erau prin autobuz... Mai injur si eu, dar ce am auzit nu erau injuraturi ci niste spurcaciuni legate de lucruri femeiesti spuse de niste copile care vroiau sa se distreze pe seama oamenilor din jurul lor, dar nimeni nu le-a dat atentie... Cred ca romii nu ar fi atat de rai daca ar fi luati de cand se nasc si crescuti intre oameni normali. Dar intre mizeria si in nemernicia locurilor si persoanelor in care traiesc nu au cum sa nu ajunga cersetori, hoti, gunoieri si tot astfel de elemente care nu insumeaza decat pleava societatii... Pacat!
Respect si ascult cu placere adevarata muzica - Gipsy!
Masumiyet-Goran Bregovic - Ederlezi -

3 comentarii:

Medeea spunea...

cerşetorii şi hoţii da... dar gunoierii? trebuie să facă cineva şi treaba asta dacă "intelectualitatea" nu ştie să arunce la coş... io sunt recunoscătoare că există gunoieri

silentzios spunea...

Asa cum am mai scris si la: "gunoaiele din cinematografele moderne din Bucuresti" cred ca educatia ar trebui sa inceapa cu aruncarea gunoaielor la cos si mai apoi sa continuie cu ideea de a le mai si imparti pe domenii, care mi se pare aberanta atat timp cat nimeni nu arunca la cos... Din pacate gunoierii nu strang gunoaiele ci le imprastie mai rau ca sa caute printre ele si nu cred ca fac curat mai apoi ;-))

Skandalouz spunea...

acum recunosc stilul ;))