duminică, 1 aprilie 2012

dragostea intre rase e ca sarea in bucate... in exces...

In orasul danez Aarhus protestatarii de extrema dreapta s-au ciocnit cu cei de stanga, in timpul unei manifestatii anti-Islam.
Cu cat se promoveaza mai mult dragostea intre rase, acceptarea si compasiunea cu atat se obtin mai mult si mai repede ura si egoismul. De ce? Pentru ca indemnul la intelegere e facut cu fatarnicie si sub false pretexte. De fapt nimeni nu mai iubeste pe nimeni. Fiecare isi urmareste propriul interes, fiecare e cat mai individualist cu putinta. Vest europenii se bat cu pumnul in piept ca in Romania nu se respecta drepturile tiganilor si ca romanii nu stiu sa aiba grija de ei, dar in occident nu fac altceva cu tiganii decat sa-i adune in avioane si sa-i trimita cat mai repede in Romania...
Olanda si Danemarca nu vor sa ne bage in spatiul schengen din cauza cersetorilor, dar cine a avut de plecat la cersit sau la furat a plecat de mult.
Suntem buni numai pentru functia de cos de gunoi al Europei. Tiruri de flori de la Olandezi cu ce se refuza in restul Europei sunt trimise la noi in tara. Dar asta e doar un exemplu... Tot ce nu convine in Vest, de la incaltaminte si imbracaminte pana la electronice si electrocasnice, tot ce nu trece testul se trimite la noi. Suntem in UE, doar cu un scop pe care il indeplinim cu prisosinta: Suntem groapa de gunoi a Europei si ca orice groapa trebuie delimitata de restul UE...

Un comentariu:

Matilda spunea...

Aşa este, aveţi dreptate. Demnitatea noastră este călcată în picioare, suntem buni să ne plătim cotizaţia şi să primim în schimb... gunoi !