sâmbătă, 7 aprilie 2012

Becali a terfelit numele legendelor Stelei! "E vampir"

"În ţara lui Dracula, Gigi Becali e un fel de vampir. Îşi sacrifică antrenorii cu o poftă care poate fi comparată doar cu cea a celebrului Zamparini de la Palermo. Ultima lui victimă se numeşte Ilie Stan, care a preferat să îşi depună demisia după şase luni la echipă. Urmaşul lui este Mihai Stoichiţă, al 20-lea antrenor angajat de Becali de când a preluat echipa. Ca şi Lăcătuş, Zenga, Victor Piţurcă sau chiar marele Hagi, Stoichiţă a acceptat să primească pe mâini echipa doar pentru a pleca peste câteva luni. Fără să fie propriul lor şef! Putem chiar vorbi de masochism din partea lui Stoichiţă şi Lăcătuş, care au acceptat această soartă chiar de trei ori (n.r Stoichiţă este la al treilea mandat la Steaua, dar primul a fost înainte ca Becali să vină în Ghencea)", scriu cei de la Eurosport.fr
"Steaua nu este un club oarecare"
"Steaua nu este un club oarecare, ci cel mai popular club din România, creat de Armată şi unul dintre cele două cluburi est europene care au câştigat Cupa Campionilor". Francezii amintesc de Valentin Ceauşescu şi de legenda cu Duckadam, cel care a fost nevoit să renunţe la fotbal pentru că a refuzat să îi dea Mercedesul fiului lui Ceauşescu după finala câştigată cu Barcelona.
"Becali, un parvenit"
"Becali personifică genul de parvenit, care a făcut avere după Revoluţie, puţin suspect. Istoria seamănă cu cea a lui Berlusconi. Becali a făcut avere începând de la un schimb de terenuri cu Armata"
sursa: prosport.ro

Niciun comentariu: