vineri, 1 ianuarie 2016

Nu Conteaza!

Terorismul, o problema globala...
Teroristii exista cu adevarat doar ca avem nevoie de cineva care sa ni-i arate cu degetul sau sa ii scrie cu creta cum s-a intamplat in '89.
Nu conteaza ca efectivele U.S.L.A. care erau trupe antitero au fost macelarite! Prostimea avea nevoie de teroristi si acestia au fost produsi.
Nu conteaza ca iliescu era la conducerea FSN inca de pe timpul lui Ceausescu.
Asa cum in 2001 nu conteaza ca turnurile gemene World Trade Center s-au prabusit cu o precizie chirurgicala perfect perpendicular pe sol, lucru care este extrem de greu de calculat si de catre ingineri cu experienta in implozii. Nu conteaza nici macar ca pompierii au afirmat ca s-au auzit explozii inainte de prabusire.
Nu conteaza nici ca Osama a fost cautat cativa ani pe Google in loc sa fie cautat de drone si sateliti americani, apropo armata americana a cheltuit 711 miliarde de dolari numai in 2011...
Suntem terorizati doar de cei care ne conduc si mi-e teama ca nu doar romanii dorm la acest capitol, pur si simplu nu cautam unde trebuie sau poate nu vrem sa vedem lucrurile asa cum sunt sau poate ca totul se reduce la doua cuvinte: Nu Conteaza!

Niciun comentariu: