joi, 21 octombrie 2010

boli de toată jena

Ieri mancam şaorma, azi visez la un ou fiert. Cuvantul diarie mi se pare penibil, dar ca boala, chiar asta m-a lovit. Apa aproape curata, asta iese pe partea cealalta a mea. De trei zile sufar si am un fundulet de maimuta: rosu si ustura extrem.
Chiar ma gandesc cu mare placere la toate mancarurile din lume: ciorbe, grataruri si alte multe delicatese de care nu am voie sa ma ating. Dar ce vorbesc de fripturi cand nu am voie sa ma ating de carne de nici un fel si adica si nici un fel de grasime!!! Am voie doar: mere, banane, branza de vaci(fara smantana), ceai de tei cu(sau) menta, paine prajita si o supa cu un gust infect (1 litru apa, 1 cartof, 1 ceapa, 500g morcov), fara sare, fara zahar. In 2-3 zile am voie un ou fiert(tare), si piept de pui la gratar.
Ca medicamente: Smecta prafuri cate unul de trei ori pe zi, Saprosan cate unul de trei ori pe zi, si Ciprinol(500mg) 1 la 12 ore.
Cu verdictul deasupra capului ca daca nu urmez dieta si tratamentul se lasa cu sangerari, varsaturi si spitalul de urgenta...
Oare se poate muri de la o simpla diarie? Chiar ca e penibil!

2 comentarii:

diaree spunea...

de unde ai mancat shaworma?

silentzios spunea...

shaworma am mancat-o la doua zile dupa ce aveam deja probleme. Deci nu mai conteaza.
Oricum, acum ca m-am tinut de tratament, sunt sanatos si nu mai am nici o problema cu stomacul.