marți, 10 iulie 2007

iubesc femeia inteligenta

Femeia este frumoasa. Femeia este fina. Femeia este feminina. Femeia este dulce si copilaroasa. Femeia da viata. Femeia iubeste. Femeia calauzeste. Femeia alinta. Femeia intareste trup si suflet. Femeia asculta. Femeia sfatuieste. Dar fereasca Dumnezeu sa dai peste femeia proasta ca poate spune niste lucruri care te lasa marcat. Nu poti sa crezi ca e posibil sa existe atata prostie intr-un cap asa mic si dragalas. Pana nu vorbesti cu ea nu iti vine sa crezi ca exista. In mod cert sunt si barbati prosti, dar cand dai peste o femeie proasta parca e mult mai trist si mai infricosator decat daca intalnesti un barbat sarac cu duhul...
P.S.: Nu urmaresc sa aduc nici un afront femeii si nu ma refer aici la nici o fata cu care am iesit in oras, dar mi-a fost dat sa intalnesc pe internet si persoane de gen feminin care au demonstrat cu prisosinta ca exista acest tip de femeie: femeia proasta, fapt confirmat si de alte persoane tot de gen feminin.

Un comentariu:

Anonim spunea...

mda.intreaba o femeie de alta, cand ea e mult mai destepta,frumoasa, cuminte...si oricum, pp. ca exista un echilibru: tu o sa ai o fata pe masura inteligentei tale ca dak " te face"...nu e penibil pt specia masculina?! asa ca si pt fetele proaste se gasesc baieti prosti.