luni, 28 noiembrie 2011

happy hour - ce gluma proasta

In ultimul timp am ramas placut impresionat de emisiunile de la Pro-tv si chiar am observat o crestere in bine. Mi-a placut si serialul Pariu cu Viata. Desi pe alocuri pare sa aiba iz de telenovela, nu e asa. Nu trage de timp, iar conflictele care apar se rezolva foarte repede fara sa dureze mai mult de doua-trei episoade ceea ce nu am vazut niciodata la o telenovela. Acest serial e cu tineri foarte talentati care au voce si care merita sa fie promovati.
Vocea Romaniei mi se pare incomparabila cu Chi-X Factor de la Antena 1, iar emisiunile mai vechi precum Apropo-tv si Romania te iubesc au ramas la fel de interesante.
Totusi exista o emisiune pe care nu o pot suporta: Happy-Hour. Este sub orice nivel de bun simt. E facuta de un om fara scrupule Maruta care face glume proaste si ii scoate din minti pe sarbatoriti de ziua lor, cand se presupune ca ar trebui sa fie cei mai fericiti. Un manelist Jean e facut de ras si e enervat de niste glume puerile de mi se face mila de el, desi toata lumea stie ca eu nu suport manelele... Acest individ(Maruta) se ducea de la sot la sotie si invers si-i intreba cu cine se culca si in ce pozitii partenerul de viata. S-ar putea la un moment dat sa il vezi pe Maruta ca se duce la parintii vreunei vedete si ii spune ca le-a murit fiul sau fica si aia sa crape la propriu, apoi el sa-si ceara scuze ca a fost o gluma, dar aia sa fie deja morti. E un om de nimic si imi pare sincer rau ca are legatura cu un oras foarte drag mie Tg-Jiu. Este o rusine pentru acest oras...
P.S. Am enumerat doar cateva din gafele inpardonabile a acestui bufon: Catalin Maruta

Un comentariu:

Melly spunea...

Eu nu-l inghit de mult!
Are doar un singur dumnezeu: Tata Rating!
Ma intreb cum de a rezistat atata emisiunea asta neroada?
O duminica placuta!