vineri, 1 aprilie 2011

spital de Romania

In Romania spitalele se curata... la propriu. Pentru a scurta drumul dezastrului Ministerul pur si simplu le desfiinteaza. A, pardon, vom avea azile pentru batrani. Vorba sa fie, alti bani alta distractie... In niste cladiri aproape dezafectate vom inghesui niste amarati de batrani care vor manca... inca nu se stie ce, pentru ca legumele sunt scumpe, carnea nu mai vorbim, poate sa plantam niste meri sau ceva in curtile fostelor spitale.
Se va mai construi ceva? la spitale ma refer; probabil vom avea doar spitale particulare pentru cei care au o situatie financiara buna, iar restul se vor ingramadi in cele 30-40 de spitale judetene care or mai fi ramas din 400 cate aveam inainte de desfiintare. Bune rele cum erau macar le mai aveam.
Deci oricand se poate mai rau, desi uneori pare imposibil. Adevarul e ca daca scapi de spitale scapi si de batrani si de pensii, scapi de oamenii bolnavi, raman doar oamenii puternici cu un organism de fier si astfel facem si o selectie naturala ca in lumea animalelor in care ne reintoarcem si unde ne gasim in momentul actual.
Mai avem o solutie de avarie: sa emigram cu totii...

Un comentariu:

Petronela spunea...

foarte adevarat :)