sâmbătă, 30 octombrie 2010

de ce nu se duc dinamovistii la meciurile echipei Dinamo

Poate pentru ca s-au scarbit si ei insisi de modul in care le este arbitrata propria echipa. A mai furat si Steaua, a mai furat si Dinamo, ba de la o vreme parca si provincia a mai ciupit cate ceva, dar sa tot continui asa pe drumul hotiei fara nici o pauza si fara nici un regret, nu merge.
Dinamo nu poate si nu are cum sa poata face ceva in exterior. Ma refer la meciurile din Europa League ca de altceva nu poate fi vorba. Atat timp cat arbitrajele sunt de o maniera grosolana si se greseste numai si numai intr-o directie, Dinamo nu poate castiga un meci cu nici o echipa dintr-un campionat extern: fie din vest, fie din est sau poate chiar din Africa (daca ar veni vre-una de pe acolo)...
Cu toate ca personal tin cu Dinamo, ca si cu oricare alta echipa romaneasca, atunci cand joaca in Europa League, nu pot sa am decat dezamagiri cand vine vorba de rezultate. Pentru ca arbitrii straini, cat de corupti ar fi sau nu, tot nu vor conduce vreodata o partida in maniera in care este ajutata Dinamo in campionatul romanesc. Este pur si simplu imposibil sa castigi sau macar sa faci egal cu aceasta echipa in campionatul romanesc atunci cand „arbitrii romani isi fac treaba”.

Un comentariu:

silentzios spunea...

Rog pe eventualii dinamovisti care intra pe acest blog sa ma ierte pentru acest moment de furie ”literara”. Problema nu e ca Dinamo mai ciupeste cate ceva ci faptul ca arbitrii se tin de prostii si nu doar cu aceasta echipa...
Iar atunci cand Dinamo joaca in exterior chiar tin cu ei pentru ca, eu personal, in primul rand sunt roman. M-am bucurat enorm (ca pentru Steaua) cand Dinamo dupa 0-3 acasa a castigat cu 3-0 in deplasare si s-a calificat mai departe in Cupa Uefa la penaltyuri.