marți, 13 decembrie 2011

Credinta - Izvorul din tine

Sunt momente in care te gandesti cu credinta mare la tot ce ai mai scump pe lume, la Dumnezeul tau Iisus Hristos. Din mijlocul trupului parca te inunda rauri de energie pe care nu le poti descrie la adevarata lor intensitate. Simti ca nu mai ai control, tu, asupra ta si parca cineva te ridica de la pamant. Simti ca nimic nu te poate atinge si totul ramane in urma fara vreo importanta.
Raiul se refera la o senzatie de beatitudine, de fericire nesfarsita pe care nimeni nu ti-o poate stavili. Asa cum iadul e doar frica. Frica de intuneric, frica de monstri, frica de umbre si inchipuiri care te bantuie fara incetare.
Poate ca energiile pe care le parcurgi dupa moarte sunt mult mai intense decat ceea ce simti ca simplu om. Poate ca viata pe care o traim in acest moment e doar un simplu somn din care ne trezim dupa moarte. Poate ca realitatea o traim cu adevarat dincolo de aceasta lume. Tot ceea ce facem aici este numai o incercare de a ne arata caracterul adica pe cine vrem sa urmam cu adevarat Binele sau Raul. Nu avem decat doua posibilitati, pentru ca orice alegere am face, ea are consecinte grave asupra noastra si supra celor din jur. Suferinta sau Bucurie? atat avem de oferit.

Niciun comentariu: