joi, 5 februarie 2015

o lume de neimaginat

Cand ma gandesc ca si mama i-a pus cainelui nostru (o catea lup) cip parca ma ia un fior rece pe sira spinarii. Nu mai e mult stiu asta, dar parca vine prea repede! M-am obisnuit sa se puna cip la toate animalele, dar cainele era prietenul cel mai drag omului si parca nu mai ramane… decat omul!
De cateva zeci de ani ne-am obisnuit cu codul de bare ca si cand ar fi fost dintotdeauna, desi pe vremea lui Ceausescu nu auzisem de asa ceva. “ 666 numarul fara de care nu se va mai cumpara si nu se va mai vinde” e ceva comun asa cum a zis Dumnezeu de 2000 de ani.
Tot mai multi isi pun numarul asta ca pe un brend la masina, dar daca ar sti ce inseamna cu adevarat l-ar ura de moarte. Daca ar fi o gluma am rade, dar sa arzi nu e o gluma. Si daca ti-ar arde trupul poate ai suporta, dar daca iti arde sufletul care e dincolo de imaginatia omeneasca?! O haina cand se rupe o arunci dar mana daca ti se taie parca si langa tine daca e nu iti vine sa o azvarli macar pentru ca te-a slujit atata amar de vreme.
Nu cred ca se va pune cip omului fara sa vina un razboi mai intai. 7.000.000.000 de oameni sunt prea greu de urmarit chiar si robotizati. Pentru ca da, oamenii nu vor mai fi oameni ci “roboti”. Pentru ca de aia a spus Dumnezeu ca nu vor fi nici macar judecati cei care vor avea cip ci vor fi aruncati direct in focul gheenei. Acei “roboti” nu vor avea constiinta de sine, nu vor avea familie (se va apasa pe telecomanda si fiecare om va avea un partener sexual fara a se tine cont de varsta sau de vreo valoare sentimentala) si astfel se va produce inmultirea care va fi foarte strict monitorizata. Dupa ce va naste femeia, copilul va fi crescut de stat. O mana de oameni (Noua Ordine Mondiala) fara cipuri vor conduce din umbra aceste etape in functie de un singur om care va fi “dumnezeu”.
Cipuri se vor pune sub pretextul evitarii unui alt razboi cu teroristii sau cu orice dusman se va inventa atunci. Va fi un singur guvern pentru tot globul condus de insusi acel “dumnezeu”.
Oamenii vor munci pentru guvern si pentru ‘’dumnezeu”, iar acestia vor fi intr-o vacanta permanenta cu singura ocupatie de a-i prinde pe teroristii care nu au acceptat inca cipul.
Cipul va fi portofelul de azi: cont bancar, card de sanatate, permis de conducere, buletin, pasaport.
Cip inseamna pic asa cum Card inseamna drac.
Va exista o alta optiune? Sigur! Moartea.

Niciun comentariu: