vineri, 9 decembrie 2011

VOT - NU pentru Schimbarea Constitutiei

Incepem sa realizam din ce in ce mai bine ca asa zisa libertate oferita de Occident nu e altceva decat un sclavagism foarte bine oranduit. Omul munceste pentru bani, ii cheltuieste repede printr-un program de publicitate excesiv si printr-o nevoie de consum indusa in mintea lui, nu printr-o necesitate reala, iar apoi se intoarce din nou la munca. Suntem sclavi intr-un sistem fara iesire.
Avem o criza mondiala despre care am spus dintotdeauna ca e inventata si nu e reala. Imprumutam bani de la FMI cu o dobanda imensa, pentru ca mai apoi sa imprumutam noi pe FMI FARA NICI O DOBANDA impreuna cu Uniunea Europeana, cea care incepe sa ne arate adevarata ei fata, si anume ca suntem vasali Vestului asa cum am fost pe vremuri Imperiului Otoman.
FMI inventeaza acesti bani dupa bunul plac cu o simpla tasta de calculator...
Statul evreu nu are datorii. Statul evreu nu imprumuta de la altii ci imprumuta pe altii cu dobanzi aferente.
Mi-e teama ca aceasta criza ca si razboiul rece (speram din tot sufletul sa ramana asa, doar rece) care incepe intre China si SUA si intre Rusia si SUA, ca si criza mondiala este doar un bluf din partea evreilor (ei conduc lumea financiara si detin bancile) pentru ca nimeni sa nu reactioneze in eventualitatea daramarii Moscheei lui Omar ca sa poata reconstrui in liniste al treilea Templu pe Muntele Sfant.
De asemenea se pare ca evreii incep sa-si piarda rabdarea si doresc o globalizare mai rapida si mai accentuata...

Niciun comentariu: