marți, 1 februarie 2011

cateva pareri despre cardul de sanatate

"Este un proverb romanesc: cainii latra, caravana trece! Desi este demonstrat ca toate sistemele informatice sunt vulnerabile, putand fi accesate, virusate, modificate dupa bunul plac al celui ce penetreaza device-urile (echipamente, carduri, cip-uri, etc.) cu toata protectia cu care se spune ca ar fi asigurate, vorba sa fie, in continuare ni le impun pentru ca este o mare afacere unde se ruleaza sume uriase. Daca !!! Europa are nevoie de granite ”sigure” sa ne doteze si sa ne plateasca ei ca sa-i protejam. Tot asa i-am aparat si in decursul istoriei, ca pe spatele nostru ei sa se dezvolte, iar noi sa nu beneficiem de nimic ba din contra sa platim noi pentru asta. In spatele acestor masinatiuni se ascunde insa un control total diabolic asupra fiecarei persoane si cu infrasunetele sa ne dirijeze comportamentul. Exista insa un Dumnezeu deasupra care le va aduce aminte ca: se invarte roata, grija mare!"

Radu


"Poporul nostru sufera de lasitate la un inalt nivel. Dracii pe asta se si bazeaza cand fac experimente pe noi. Caracteristica principala a poporului roman este ca, orice i-ai face, el nu protesteaza decat prin vagi tanguiri in familie. Nu sunt un fan al violentei, dar constat ca statistic vorbind, fata de tarile arabe (sau de orice tara din Europa si din lumea asta), in Romania lipsesc cu desavarsire atentatele politice. De ce? Fiindca fiecare asteapta de la celalalt sa i se faca dreptate, nu si-o face singur si nu suntem uniti si ei stiu asta si profita la maxim. Asa ca, nu stiu cat de crestini sunt romanii…
Si mai e o chestie pe care nu o inteleg… Ok, avem o groaza de site-uri web crestine care fac treaba buna, dar de ce se limiteaza toate la limba romana? De ce nu incearca crestinii romani luminati sa lumineze si pe altii din alte popoare, prin site-uri ortodoxe scrise in engleza? Daca ati sti in ce intuneric se afla occidentalii… habar n-au pe ce lume traiesc… ma refer la oamenii de rand… majoritatea lor… nu mai stiu deloc ce inseamna Dumnezeu… nu mai au biserici… nu cred in nimic…. Oamenii aia trebuie treziti. De ce e bariera asta? Din nou si aici, ne tanguim, dar numai in familie..."

DJ Dicarbogaz


"Ne meritam soarta, nu stim sa punem piciorul in prag atunci cind situatia o cere. Nu ca s-ar fi rezolvat cu siguranta problema, dar o opinie vehementa si marturisitoare din partea noastra era binevenita. Odata cutia Pandorei deschisa, e foarte greu sa-i pui capacul la loc fara sa fi avut loc si efecte, dar asta e. Mergem inainte si sa speram ca Dumnezeu ne va ajuta. Eu unul, acum doua saptamini am fost la CAS sa fac o cerere, prin care sa-i anunt de refuzul meu vis a vis de respectivul card si in acelasi timp sa le solicit sa nu mi se mai opreasca lunar bani pentru un seviciu de care eu nu voi putea beneficia. E anticonstitutional. Mi s-a raspuns sec, ca nu era gata metodologia de aplicare a legii si nu pot lasa o cerere la ceva ce nu e stabilit. Dar acuma, zarurile fiind aruncate, mai voi duce iarasi peste ei, si voi depune cererea, ulterior intentionez sa dau statul in judecata, pe motiv ca mi se ingradesc drepturile religioase si civile.
Eu chiar am stat de vorba cu un avocat, el m-a invatat ceea ce trebuie sa fac si o voi face.
Asta in cazul in care alternative la blestematul ala de card nu exista…
Doamne ajuta!!"

Dante

Niciun comentariu: