sâmbătă, 1 ianuarie 2011

cine nu e cu noi, e impotriva noastra...

Mitropolitul Serafim al Pireului raspandeste teorii ale conspiratiei pe baza “Protocoalelor inteleptilor Sionului”

Mitropolitul Serafim a cerut guvernului grec sa dizolve masoneria din Grecia pentru ca aceasta se închina Satanei, s-a opus Cardului Cetateanului, deoarece este un precursor al pecetii lui antihrist, şi a sprijinit pe episcopul Artemie din Serbia.
Mitropolitul Serafim al Pireului spune ca Hitler a fost doar un instrument sionist pentru a convinge pe evrei sa paraseasca Europa pentru Israel si “sa puna bazele noului Imperiu”

Articol din ziarul Haaretz, Israel, 22 decembrie, 2010

Un preot din conducere Bisericii din Grecia a declarat ca evreimea este vinovata pentru problemele financiare ale tarii.
In timp ce a fost intervievat la o emisiune de dimineata la postul TV Mega din Grecia, mitropolitul Serafim de Pireu a spus ca sionismul international incearca sa distruga valorile familiei prin promovarea familiilor cu un singur parinte si casatoriile dintre persoane de acelasi sex, plusca exista o conspiratie sionista de subjugare a Greciei si a Ortodoxiei.
Mitropolitul a mai spus ca Hitler a fost doar un instrument folosit de catre sionisti in scopul de a asigura consolidarea statului Israel.
Cand realizatorul tv grec l-a intrebat: “De ce nu sunteti de acord cu politica lui Hitler? Dacă ei fac toate acestea, nu a fost el indreptatit pentru arderea lor?, “Mitropolitul a răspuns:” Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial si a fost finantat de renumita familie de masoni Rothschild cu unicul scop de a convinge pe evrei sa paraseasca taramul Europei si a merge in Israel pentru a stabili noul imperiu”.
El a continuat sa spuna ca evrei, cum ar fi “Rockefeller, Rotchschild, Soros controleaza sistemul bancar international care la randu-i controleaza globalizarea”.

Presedintele comunitatii evreiesti din Atena, Benjamin Albala, a spus ca: “Vizionarea emisiunii m-a dezgustat, mai ales ca mitropolitul de Pireu s-a exprimat impotriva sionismului mondial, si fara rusine a spus ca Hitler cu ajutorul bancherilor evrei a facut ceea ce a facut”.

O declaratie de clarificare din partea Mitropolitului Serafim al Pireului

Datorita scandalului iscat de afirmatiile sale, cu privire la vina sionistilor pentru actuala criza financiara, Mitropolitul Serafim a simtit nevoia de a clarifica observatiile sale prin urmatorea declaratie:

Cu ocazia nedumeririlor exprimate de Congresul Evreiesc European cu privire la interviul meu de la postul de televiziune MEGA pe 20 decembrie, am sa spun următoarele:

1. The things I said during my television appearance on the show “Society Hour Mega” are strictly my personal views and opinions of which I have repeatedly expressed my position verbally and in writing. Lucrurile pe care le-am spus în timpul aparitiei mele televizate la emisiunea “Society Hour Mega” sunt strict opiniile mele personale, pe care le-am exprimat in mod repetat verbal si in scris.
2. Eu respect si iubesc poporul evreu la fel ca orice alte popoare din lumea intreaga conform invataturilor Fiului lui Dumnezeu intrupat şi adevaratul Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, Mantuitorul, care a fost anuntat de către toti profetii si S-a intrupat in poporul evreu.
3. Opozitia mea publica, vehementa impotriva sionismului international se refera la institutia care este succesoarea “Sinedriului”, cel care a schimbat credinta Patriarhilor, a Proorocilor si a poporului evreu drepcredincios in satanism, prin Talmud, scrierile rabinilor si Cabala; sionismul întotdeauna se straduieste energic catre un imperiu economic instituit in intreaga lume, cu sediul in tara mare de dincolo de Atlantic pentru instaurarea unui guvern mondial si a religiei unice.
4. Eu consider ca regimul nazist, condus de dictatorul Adolf Hitler a fost unul criminal si oribil, impotriva umanitatii si iau atitudine cu toata cinstea fata de Holocaustul evreilor si fata de orice genocid cu urmari grave, cum ar fi cel al grecilor pontici si al poporului armean. In plus, natiunea greaca deplange mii de martiri din cauza atrocitatilor naziste.

sursa: Apologeticum

Niciun comentariu: