sâmbătă, 10 aprilie 2010

accident "întâmplător"

Azi 10 aprilie 2010 a murit presedintele Poloniei, Lech Kaczyński. Avionul Tupolev Tu-154 care îi transporta pe preşedintele Kaczyński şi pe soţia sa, Maria Kaczyńska, a decolat de la Varşovia şi s-a prăbuşit în apropiere de baza aeriană Smolensk la ora locală 10:56 (9:56 ora României). Accidentul a avut loc în condiţii de ceaţă la aproximativ 1,5 km de aeroport.

Guvernatorul regiunii Smolensk a declarat pentru canalul Vesti-24 că nu au existat supravieţuitori. Avionul transporta 87 de pasageri, printre care Guvernatorul Băncii naţionale a Poloiei, Sławomir Skrzypek, şi ministrul de externe Andrzej Kremer. Aceştia urmau să participe la comemorarea a 70 de ani de la masacrul de la Katyń.

Lech Kaczyński

- era impotriva homosexualilor

- era impotriva avortului

- era impotriva amplasarii scutului american antiracheta pe teritoriul Poloniei

- avea discursuri dure la adresa conducatorilor Rusiei
Kaczynski îl acuza pe Putin de totalitarism

- era un adept al dogmelor crestine

- Polonia a trecut mai bine decat era cazul peste criza economica

- UE este o "republică aristocratică" ce ar trebui "puţin democratizată", a spus preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, într-un interviu pentru presa din Cehia, citat de Mediafax. Kaczynski a acuzat Franţa, Germania şi Marea Britanie că iau deciziile singure, apreciind că "procesul real de luare a hotărârilor ar trebui să mai evolueze". "Trebuie să ne luptăm ca Tratatul de la Lisabona să nu fie considerat o constituţie, deoarece constituţia este a unui stat, iar UE nu este un stat", a subliniat preşedintele polonez.

- Autorităţile georgiene au acuzat forţele ruse că au tras focuri de armă în momentul în care convoiul preşedinţilor georgian şi polonez, Mihail Saakaşvili şi Lech Kaczynski, se afla în apropierea regiunii separatiste Osetia de Sud.



..., iar daca e o simpla intamplare, e inca si "binevenita" in scopul multor interse...

Niciun comentariu: