vineri, 13 noiembrie 2015

"Rock must go on"

Iubesc ROCKUL,
dar dincolo de muzica exista si UN MESAJ.
Va salut cu doua coarne!
Numai un om indiferent si mai ales ignorant la tot ceea ce se intampla in jurul lui ar putea spune ca cei care canta rock nu sunt, daca nu satanisti, macar influentati de semnele pe care "fara voia lor" le transmit mai departe pentru satan.
Violenta, drogurile si sexul sunt promovate in exces prin aceasta muzica. De ce?
Poate pentru ca este CEA MAI BUNA!
Elvis a murit de supradoza ca si Michael.
Gaga are videoclip cu crucea intoarsa cu capul in jos (ceea ce este cea mai mare jignire adusa lui Hristos) si are nevoie de... monstruleti in fata scenei. Eminem isi canta violenta. Freddy era gay.
Toti acestia au o voce inegalabila si un stil inconfundabil, dar cu ce pret?
Sexul fara discernamant este promovat excesiv prin toate genurile muzicale.
Diavolul spune:
- Eu n-am venit sa aduc sabia, ci pacea!
- Cum?
- Cum altfel, daca nu prin SABIE...(Cititi doar ce este scris cu majuscule!)

duminică, 1 noiembrie 2015

un moment de gandire...Vineri 30 octombrie 2015 au murit 30 de oameni tineri si frumosi prin tineretea lor. Acesta este un bilant provizoriu posibil sa mai fie si alte victime in urmatoarele zile. Fiecare viata de om conteaza si te afecteaza emotional chiar daca nu ai avut rude sau prieteni in clubul "Colectiv", unde s-a petrecut tragedia. Sunt tineri si s-au oprit in momentul in care te bucuri cel mai mult de viata 20-30 de ani...
Te pune pe ganduri faptul ca daca artificiile nu ar fi fost indreptate spre stalpii imbracati in burete, nu ar fi avut loc nici un incendiu si nimeni nu ar fi patit nici un rau! Am gandit asta si am spus-o, inainte sa aflu ca acum cateva luni in acelasi club a avut loc un eveniment similar, doar ca flacarile erau indreptate in sus si evident nu s-a intamplat nimic.
Pe tavan burete pe sub sipci de brad... Adica daca te gandeai sa faci un foc cu valvataie mare nu-ti dadea prin gand sa folosesti niste elemente atat de inflamabile!